Pstruh na sladkokyselo

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
21 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z pstruha omyjeme, očistíme, osušíme, zbavíme kostí a nakrájíme na menší kousky. Mrkev omyjeme, očistíme a za pomoci škrabky nakrájíme na tenké proužky. Pórek omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Na větší pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a kousky pstruha na měm osmažíme na straně, kde je kůže. Vyjmeme a udržujeme v teple.
  • 3
    Ve zbytku oleje osmahneme zeleninu, spaříme, přidáme kečup, sůl, rybí omáčku a slakokyselou omáčku.
  • 4
    Nakonec do pánve vrátíme opečené kousky pstruha, přidáme najemno nasekanou pažitku a ještě asi 10 minut podusíme. Ihned poté servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.