Pstruh na slanině

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
19 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
420 mg
Cukr
873 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, obalíme ve strouhance.
  • 2
    Slaninu (nadrobno pokrájenou) necháme na pánvi vyškvařit. Škvarky vyjmeme, ve zbylém tuku upečeme pstruhy po obou stranách, přikryjeme pokličkou, na kraji plotny necháme zvolna dojít. Odstavíme a necháme vychladnout.
  • 3
    Potom pstruhy upravíme na mísu, obložíme nakrájenými rajčaty a paprikami.
  • 4
    Podáváme s chlebem nebo pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.