Pstruh na slanině
50 min.
Ingredience
- 50gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 20gramůStrouhanka
- 100gramůRajčata
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
19 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
420 mg
Cukr
873 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, obalíme ve strouhance.
- 2Slaninu (nadrobno pokrájenou) necháme na pánvi vyškvařit. Škvarky vyjmeme, ve zbylém tuku upečeme pstruhy po obou stranách, přikryjeme pokličkou, na kraji plotny necháme zvolna dojít. Odstavíme a necháme vychladnout.
- 3Potom pstruhy upravíme na mísu, obložíme nakrájenými rajčaty a paprikami.
- 4Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.