Pstruh na smetaně

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
39 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
501 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme a opečeme na másle (z každé strany přibližně 5 minut). Podlijeme vínem, okořeníme špetkou muškátu a pod pokličkou zvolna dusíme 12 - 15 minut.
  • 2
    Nakonec přilijeme smetanu, podle potřeby dochutíme.
  • 3
    Pstruhy upravíme na talíře, ozdobíme plátkem omytého citronu a snítkou petrželky.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.