Pstruh na uzené slanině

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1142 kcal
Bílkoviny
96 g
Tuky
40 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslem vymažeme pekáč. Rybám vymyjeme břišní dutiny teplou vodou. Do dutin vetřeme sůl a pepř. Ančovičky, pokrájená jablka, citronovou šťávu a snítky máty rozdělíme do břišních dutin všech 4 pstruhů.
  • 2
    Omotáme postupně všechny pstruhy s výjimkou hlav a ocasů třemi plátky uzené slaniny, tak, aby se překrývaly.
  • 3
    Do pekáče dáme pstruhy, osolíme, opepříme a zapékáme v předehřáté troubě 20 minut. Po 10 minutách pstruhy obrátíme.
  • 4
    Dáme vařit hrnec osolené vody a dáme do něj tagliatelle a olivový olej. Vaříme 12 minut. Poté scedíme a rozdělíme na talíře.
  • 5
    Z trouby vyndáme pstruhy a položíme je na těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.