Pstruh obalovaný

45 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
783 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
35 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy očistíme, vykucháme, důkladně omyjeme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli uležet. Obalíme je v mouce, namočíme v rozpuštěném másle a nakonec je obalíme ve strouhance. V pánvi rozehřejeme kvalitní olej a pstruhy na něm osmažíme dozlatova z obou stran.
  • 2
    Pstruhy upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou a doplníme pečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.