Pstruh obalovaný v pivním těstíčku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1053 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
70 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
340 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety ze pstruha opláchneme, osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Petrželku drobně posekáme, polníček opláchneme a necháme okapat, citron omyjeme a rozkrájíme na klínky.
  • 2
    Ze zbylé hladké mouky, rozšlehaných vajec a piva umícháme, nejlépe vidličkou, těstíčko. Do něj vmícháme petrželku a citronovou šťávu.
  • 3
    V hotovém těstíčku namáčíme pstruha a v rozpáleném oleji smažíme z obou stran dozlatova.
  • 4
    Pstruha podáváme s klínky citronu a polníčkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.