Pstruh pečený

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
33 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Vápník
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté pstruhy vykucháme, očistíme a z obou stran 2-3x nařízneme. Osolíme je, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme pstruhy a pečeme je z obou stran celkem 12-15 minut.
  • 3
    Upečené ryby upravíme na mísu, obložíme kolečky citronu a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.