Pstruh pečený na grilu s petrželkovým máslem s česnekem

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Vápník
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy vykostíme a odstraníme hlavy. Masité strany potřeme olejem a ryby uzavřeme do mřížky.
  • 2
    Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím nejprve 2min kůží dolů, poté otočíme a grilujeme další 2min. Otočíme zpět a opékáme ještě 1min. Můžeme ještě jednou obrátit, dokud kůže není křupavá.
  • 3
    Ryby ochutíme solí, pepřem a podáváme teplé s petrželkovým máslem s česnekem a kousky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.