Pstruh pečený na grilu s petrželkovým máslem s česnekem
25 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Vápník
23 g
Postup přípravy
- 1Pstruhy vykostíme a odstraníme hlavy. Masité strany potřeme olejem a ryby uzavřeme do mřížky.
- 2Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím nejprve 2min kůží dolů, poté otočíme a grilujeme další 2min. Otočíme zpět a opékáme ještě 1min. Můžeme ještě jednou obrátit, dokud kůže není křupavá.
- 3Ryby ochutíme solí, pepřem a podáváme teplé s petrželkovým máslem s česnekem a kousky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.