Pstruh pečený s estragonem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
720 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
31 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
12 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané očištěné pstruhy osolíme a opepříme i zevnitř. Do každého vložíme snítku estragonu a povrch ryby pomažeme máslem. Pomeranč i citron pokrájíme na tenké plátky a překrojíme napůl. Připravíme štyři větší kusy alobalu, na každý položíme polovinu půlkoleček pomeranče a citronu, přiložíme pstruhy, poklademe zbylým citronem i pomerančem, zabalíme do alobalu, vyskládáme na plech vložíme do vyhřáté trouby, pečeme asi 20 minut.
  • 2
    Listy salátu upravíme na talíře, pstruhy rozbalíme, položíme na salát, doplníme pečenými bramborami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.