Pstruh Piémontaise

45 min.
Evropa
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
34 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
301 mg
Cukr
684 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruha vykostíme, filety omyjeme, osolíme a vložíme do kastrolu.
  • 2
    Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky.
  • 3
    Do kastrolu k rybě přidáme 50 g másla, nadrobno pokrájenou cibuli, zalijeme vínem. Přikryjeme pokličkou a dusíme 6 minut, poté odstavíme a na kraji plotny necháme „dotáhnout“.
  • 4
    Filety vyjmeme, přendáme je na nahřáté talíře a udržujeme v teple.
  • 5
    Vývar zredukujeme na polovinu, vmícháme 100 g másla, vzniklou šťávou přelijeme filety.
  • 6
    Podáváme posypané sekanou zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.