Pstruh plněný citronem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Vápník
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané a omyté pstruhy osolíme a opepříme. Každého pstruha naplníme na plátky nakrájeným, neoloupaným citronem a zašijeme nebo sepneme jehlami.
  • 2
    Ryby vložíme na pekáč s máslem a ve středně vyhřáté troubě upečeme doměkka. Během pečení pstruhy mírně podléváme vodou.
  • 3
    Podáváme na salátových listech s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.