Pstruh plněný citronem
45 min.
Ingredience
- 1000gramůPstruh
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyCitrony
- 120gramůMáslo čerstvé
- 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Vápník
29 g
Postup přípravy
- 1Vykuchané a omyté pstruhy osolíme a opepříme. Každého pstruha naplníme na plátky nakrájeným, neoloupaným citronem a zašijeme nebo sepneme jehlami.
- 2Ryby vložíme na pekáč s máslem a ve středně vyhřáté troubě upečeme doměkka. Během pečení pstruhy mírně podléváme vodou.
- 3Podáváme na salátových listech s opečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.