Pstruh po mlynářsku

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
30 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
101 mg
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané pstruhy opláchneme, osušíme, osolíme a poprášíme moukou. Opékáme je na rozehřátém másle po obou stranách.
  • 2
    Opečené pstruhy vyjmeme, do másla přidáme citronovou šťávu, jemně nasekanou petrželku a za stálého míchání dobře prohřejeme.
  • 3
    Vzniklou šťávou přelijeme pstruhy na talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 3. 6. 2016
Pstruh po mlynářsku
Nejjednodušší úprava ryb je ta nejlepší, protože krásně vynikne skvělá chuť rybího masa. Pstruha po mlynářsku máme moc rádi. Hodnotím velmi kladně 😍