Pstruh po mlynářsku
50 min.
Ingredience
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1hrstPetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 4lžičkyMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
30 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
101 mg
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1Vykuchané pstruhy opláchneme, osušíme, osolíme a poprášíme moukou. Opékáme je na rozehřátém másle po obou stranách.
- 2Opečené pstruhy vyjmeme, do másla přidáme citronovou šťávu, jemně nasekanou petrželku a za stálého míchání dobře prohřejeme.
- 3Vzniklou šťávou přelijeme pstruhy na talířích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 3. 6. 2016
Pstruh po mlynářsku
Nejjednodušší úprava ryb je ta nejlepší, protože krásně vynikne skvělá chuť rybího masa. Pstruha po mlynářsku máme moc rádi. Hodnotím velmi kladně 😍