Pstruh s bylinkovou nádivkou
40 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 4kusyPstruh
- 1hrstBylinky čerstvé - svazek
- 1lžičkaVegeta
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1decilitrMléko polotučné
- 2kusyŽemle tuková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
872 kcal
Bílkoviny
110 g
Tuky
37 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
131 mg
Cukr
249 mg
Postup přípravy
- 1Vykucháme, omyjeme a osolíme ryby, po chvíli omyjeme a celé nasolíme.
- 2Z nakrájené žemle, mléka, žloutků, tuhého sněhu z bílků, bylinek, soli, vegety a koření si připravíme nádivku.
- 3Naplníme nádivkou pstruhy, zašijeme nití a dáme do rozpáleného oleje.
- 410 minut pečeme po každé straně.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.