Pstruh s bylinkovou nádivkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
872 kcal
Bílkoviny
110 g
Tuky
37 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
131 mg
Cukr
249 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykucháme, omyjeme a osolíme ryby, po chvíli omyjeme a celé nasolíme.
  • 2
    Z nakrájené žemle, mléka, žloutků, tuhého sněhu z bílků, bylinek, soli, vegety a koření si připravíme nádivku.
  • 3
    Naplníme nádivkou pstruhy, zašijeme nití a dáme do rozpáleného oleje.
  • 4
    10 minut pečeme po každé straně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.