Pstruh s česnekem pečený v horkovzdušné troubě

35 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
105 g
Tuky
35 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
134 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Horkovzdušnou troubu si předehřejeme na 180°C. Očištěné, vykuchané a omyté pstruhy osušíme. Celé i zevnitř je osolíme, posypeme čerstvě pomletým pepřem a drceným kmínem. Očištěné stroužky česneku utřeme a vytřeme jimi břicha pstruhů. Do každého pstruha vložíme plátek másla a uzavřeme je párátkem.
  • 2
    V misce s polohrubou moukou pstruhy obalíme a poklademe je do trouby na mřížku. Pečeme přibližně 15-20 minut do zlatova. Servírujeme je horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.