Pstruh s omáčkou z černých fazolí

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
815 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pstruha uděláme zářezy, vetřeme do něj sůl a sezamový olej zevnitř i zveční. Pokrájené jarní cibulky dáme na ohnivzdorný talíř a položíme na něj rybu. Smícháme víno, sójovou omáčku se zázvorem a touto směsí rybu polijeme. Rybu i s talířem dáme do pařáku na vroucí vodu, zakryjeme pokličkou a vaříme v páře 15 minut.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej a smícháme s ním omáčku z černých fazolí. Rybu vyndáme z pařáku a dáme na servírovací tác, přelijeme ji teplou omáčkou z černých fazolí a zasypeme nasekanou jarní cibulkou.
  • 3
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.