Pstruh s rajčaty a žampiony
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyPstruh
- 120gramůSlanina vepřová
- 120gramůŽampiony čerstvé
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1kusPetržel - nať
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1084 kcal
Bílkoviny
115 g
Tuky
61 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a osmahneme na ní oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.
- 2Pstruhy očistíme, omyjeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Vložíme je na slaninu s cibulí a osmahneme po obou stranách. Přidáme očištěné, nakrájené žampiony a omytá, na dílky nakrájená rajčata a vše pečeme doměkka.
- 3Podáváme ozdobené snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.