Pstruh v alobalu
30 min.
Ingredience
- 600gramůPstruh
- 40gramůRajčata
- 120gramůŠalotka
- 100mililitrůVíno bílé
- 5gramůProvensálské koření
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
451 mg
Cukr
503 mg
Postup přípravy
- 1Pekáček vyložíme alobalem. Filet omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce a vložíme do pekáčku. Rajče a šalotky nakrájíme na kostičky a nasypeme na filety. Osolíme, opepříme a dochutíme kořením.
- 2Nezabalené vložíme na 5 minut do trouby pod rozehřátý gril. Poté změníme funkci gril na běžné pečení, přilijeme víno, uzavřeme balíček a pečeme 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.