Pstruh v alobalu

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
451 mg
Cukr
503 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pekáček vyložíme alobalem. Filet omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce a vložíme do pekáčku. Rajče a šalotky nakrájíme na kostičky a nasypeme na filety. Osolíme, opepříme a dochutíme kořením.
  • 2
    Nezabalené vložíme na 5 minut do trouby pod rozehřátý gril. Poté změníme funkci gril na běžné pečení, přilijeme víno, uzavřeme balíček a pečeme 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.