Pstruh v parmské šunce
35 min.

Ingredience
- 1000gramůPstruh
- 120gramůAnčovičky konzervované
- 240gramůJablka
- 40gramůMáta
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 120gramůŠunka parmská
- 10gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
26 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vykuchané a očištěné pstruhy osolíme z vnějšku i zevnitř, opepříme, jablka oloupeme, pokrájíme nadrobno, ančovičky trochu posekáme, lístky máty posekáme na jemno. Jablka smícháme s ančovičkami, mátu zakápneme citronovou šťávou a touto směsí naplníme břišní dutiny pstruhů. Každého pstruha obalíme tenkými plátky parmské šunky, vložíme do máslem vymazaného pekáčku, dáme do vyhřáté trouby a pečeme po 10 minutách z každé strany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.