Pstruh v parmské šunce

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
26 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané a očištěné pstruhy osolíme z vnějšku i zevnitř, opepříme, jablka oloupeme, pokrájíme nadrobno, ančovičky trochu posekáme, lístky máty posekáme na jemno. Jablka smícháme s ančovičkami, mátu zakápneme citronovou šťávou a touto směsí naplníme břišní dutiny pstruhů. Každého pstruha obalíme tenkými plátky parmské šunky, vložíme do máslem vymazaného pekáčku, dáme do vyhřáté trouby a pečeme po 10 minutách z každé strany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.