Pstruh v soli

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
508 mg
Cukr
67 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 250 stupňů předehřejeme troubu.
  • 2
    Smícháme v míse rozmarýn, mořskou sůl, tymián a prolisovaný česnek.
  • 3
    Očištěné a vykuchané pstruhy omyjeme, posypeme bylinkovou solí a opepříme. Do břicha ryb dáme koriandr.
  • 4
    Do pánve nasypeme polovinu bylinkové soli, na ni položíme rybu a přikryjeme zbylou solí. Pekáč dáme do trouby a 25 minut pečeme. Poté necháme dojít 10 minut.
  • 5
    Solný krunýř rozlomíme, rybu vyndáme a dáme na tác. Odstraníme hlavu, ocas, stáhneme kůži a vykostíme filety.
  • 6
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.