Pstruh ve slaninovém kabátku

46 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
768 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
59 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy omyjeme zvenku i zevnitř a vysušíme papírovou utěrkou. Smícháme worcester s citronovou šťávou a pstruhy natřeme zvenčí i zevnitř, poté nasolíme.
  • 2
    Kůži potřeme rozdrceným rozmarýnem a ryby kompletně zabalíme do slaniny a vložíme do grilovacích košíků na ryby. Pečeme 8 minut z každé strany, slanina by měla být upražená a křupavá.
  • 3
    Slaninu nejíme, je jen pro zvýraznění chuti. Podáváme ozdobené kolečkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.