Pstruzi na červeném víně

40 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
27 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky a cibuli nadrobno. Na rozehřátém másle necháme lehce zpěnit cibuli, přidáme žampiony a podusíme asi 5 minut. Směs vložíme do vymazaného pekáčku, poklademe ji pstruhy, osolíme, opepříme, přelijeme červeným vínem a v předehřáté troubě pečeme na 200 °C asi 20 minut.
  • 2
    Pstruhy se žampiony podáváme ozdobené plátky citronu a kousky másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.