Pstruzi na víně a rumu
35 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 0,2decilitrVíno bílé
- 0,1decilitrRum
- 1kusCeler bulvový
- 1kusPórek
- 1lžičkaSůl
- 1kusBobkový list
- 5kusůPepř černý celý
- 600gramůPstruh
- 1špetkaKoření na ryby
- 0,5litrVývar rybí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
11 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté pstruhy vložíme do kastrolu, zalijeme vínem, rumem a vývarem, přidáme nakrájenou zeleninu i koření. Necháme několik hodin stát, potom vše uvedeme do varu a vaříme 15 minut. Pstruhy podáváme ihned teplé, nebo je odstavíme a necháme v marinádě vychladnout.
- 2Teplé pstruhy podáváme s vařenými bramborami a nasekanou petrželkou. Studené pstruhy podáváme přelité přecezenou marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.