Pstruzi na víně a rumu

35 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
11 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté pstruhy vložíme do kastrolu, zalijeme vínem, rumem a vývarem, přidáme nakrájenou zeleninu i koření. Necháme několik hodin stát, potom vše uvedeme do varu a vaříme 15 minut. Pstruhy podáváme ihned teplé, nebo je odstavíme a necháme v marinádě vychladnout.
  • 2
    Teplé pstruhy podáváme s vařenými bramborami a nasekanou petrželkou. Studené pstruhy podáváme přelité přecezenou marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.