Pstruzi nadívaní švestkami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
17 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené švestky necháme v páře změknout asi 10 minut. Vypeckujeme je a nakrájíme.
  • 2
    Očištěné, osolené (i z vnitřku) pstruhy švestkami naplníme a zašijeme.
  • 3
    Oloupanou cibuli nastrouháme, petrželku nasekáme a obojí rozprostřeme do olejem vymaštěného pekáčku. Ryby namočíme do oleje, položíme na cibuli a za občasného podlití vínem upečeme.
  • 4
    Ryby vyjmeme, výpek rozmixujeme se žloutky a citronovou šťávou a nalijeme na pstruhy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.