Pstruzi plnění šunkou

25 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
29 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
840 mg
Cukr
216 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy na povrchu osolíme, okmínujeme, do břišní dutiny vložíme po jednom plátku stočené parmské šunky, otvor uzavřeme párátky, ryby pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Česnek krájíme na tenké plátečky, osmahneme je v pánvi na másle a oleji, přiložíme pstruhy, poté zvolna smažíme do měkka. Často je obracíme a poléváme vypečenou šťávou.
  • 2
    Na talířích pstruhy doplníme plátkem citronu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.