Pstruzi plnění šunkou
25 min.
Ingredience
- 80gramůŠunka parmská
- 10gramůSůl
- 2gramyKmín drcený
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 60gramůCitrony
- 2stroužkyČesnek
- 25gramůOlej olivový extra panenský
- 50gramůMáslo čerstvé
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
29 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
840 mg
Cukr
216 mg
Postup přípravy
- 1Pstruhy na povrchu osolíme, okmínujeme, do břišní dutiny vložíme po jednom plátku stočené parmské šunky, otvor uzavřeme párátky, ryby pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Česnek krájíme na tenké plátečky, osmahneme je v pánvi na másle a oleji, přiložíme pstruhy, poté zvolna smažíme do měkka. Často je obracíme a poléváme vypečenou šťávou.
- 2Na talířích pstruhy doplníme plátkem citronu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.