Pstruzi po švýcarsku
40 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 250gramůŽampiony - sterilované
- 150gramůSýr Ementál (Primátor)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 800gramůPstruh
- 1lžícePetržel kudrnka
- 0,5litrSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
44 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Pstruhy omyjeme, osolíme a vložíme do vymazaného pekáčku, na ně rozložíme směs z nakrájené petrželky, žampionů, pepře a soli, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a nakonec zalijeme smetanou se strouhaným sýrem.
- 2Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut na 180 °C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.