Pstruzi se sýrovou nádivkou
40 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceKopr čerstvý
- 120gramůSýr Lučina - termizovaný
- 120gramůAnglická slanina
- 70gramůMáslo čerstvé
- 300mililitrůHovězí vývar základní
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
49 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
129 mg
Cukr
103 mg
Postup přípravy
- 1Česnek nakrájíme nadrobno, kopr nasekáme najemno a smícháme s lučinou. Pstruhy očistíme, dobře opláchneme a osušíme. Takto připravené pstruhy osolíme, zakapeme citronovou šťávou a naplníme sýrovou nádivkou.
- 2Naplněné pstruhy zabalíme do plátků slaniny, naskládáme do zapékací mísy, podlijeme vývarem, přidáme kousky másla a pečeme zhruba 20 minut v troubě předehřáté na 220 °C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.