Pstruzi se sýrovou nádivkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
49 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
129 mg
Cukr
103 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek nakrájíme nadrobno, kopr nasekáme najemno a smícháme s lučinou. Pstruhy očistíme, dobře opláchneme a osušíme. Takto připravené pstruhy osolíme, zakapeme citronovou šťávou a naplníme sýrovou nádivkou.
  • 2
    Naplněné pstruhy zabalíme do plátků slaniny, naskládáme do zapékací mísy, podlijeme vývarem, přidáme kousky másla a pečeme zhruba 20 minut v troubě předehřáté na 220 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.