Pstruzi v ananasu
40 min.

Ingredience
- 1kusAnanas
- 1kusCeler řapíkatý
- 150mililitrůVývar rybí
- 1lžičkaSolamyl
- 1lžičkaKari koření
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1špetkaZázvor mletý
- 3stroužkyČesnek
- 2lžíceOlej rostlinný
- 600gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
14 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
300 mg
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté pstruhy nakrájíme na nudličky a obalíme ve směsi Solamylu a kari koření. Maso osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji a vyjmeme.
- 2Na jiné pánvi orestujeme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, na kousky nakrájený řapíkatý celer a na kostky nakrájenou ananasovou dužinu. Přidáme osmažené maso, přilijeme sójovou omáčku, rybí vývar, okořeníme zázvorem a zprudka osmahneme na oleji.
- 3Pokrm podáváme v nahřátých miskách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.