Pstruzi v ananasu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
14 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
300 mg
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté pstruhy nakrájíme na nudličky a obalíme ve směsi Solamylu a kari koření. Maso osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji a vyjmeme.
  • 2
    Na jiné pánvi orestujeme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, na kousky nakrájený řapíkatý celer a na kostky nakrájenou ananasovou dužinu. Přidáme osmažené maso, přilijeme sójovou omáčku, rybí vývar, okořeníme zázvorem a zprudka osmahneme na oleji.
  • 3
    Pokrm podáváme v nahřátých miskách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.