Ptáčky se zeleninou
125 min.

Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1kusPórek
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150mililitrůZakysaná smetana
- 400gramůHovězí maso zadní
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Nakrájené maso na plátky naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Mrkev, papriku a pórek očistíme a nakrájíme na čtvrtky.
- 3Vejce nakrájíme na osminky.
- 4Vše vložíme na maso, které poté zabalíme do roličky a převážeme nití.
- 5Osmahneme je prudce na olivovém oleji, podlijeme vodou a dusíme hodinu a půl.
- 6Nakonec zalijeme zakysanou smetanou a povaříme, zahustíme hladkou moukou nebo jíškou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.