Ptáčky se zeleninou

125 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájené maso na plátky naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Mrkev, papriku a pórek očistíme a nakrájíme na čtvrtky.
  • 3
    Vejce nakrájíme na osminky.
  • 4
    Vše vložíme na maso, které poté zabalíme do roličky a převážeme nití.
  • 5
    Osmahneme je prudce na olivovém oleji, podlijeme vodou a dusíme hodinu a půl.
  • 6
    Nakonec zalijeme zakysanou smetanou a povaříme, zahustíme hladkou moukou nebo jíškou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.