Pučálka

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
15 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Vápník
18 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchneme hrách, rozložíme na tácek do jedné vrstvy, zalijeme teplou vodou tak, aby byl do poloviny namočený a necháme ho klíčit min. 24 hodin.
  • 2
    Naklíčený hrách osolíme, opepříme a zprudka osmahneme na rozpáleném oleji.
  • 3
    Hrách pražíme chvilku - 4 minuty, aby neztvrdl.
  • 4
    Na zbylém oleji osmahneme kousky slaniny, které dáme na hrách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.