Pudink z králičího masa
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůKráličí maso
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCitronová kůra
- 1špetkaPaštikové koření
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 60gramůSlanina vepřová
- 1lžícePetržel - nať
- 2kusyŽemle tuková
- 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
504 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso umeleme se slaninou a namočenými vymačkamými žemlemi.
- 2Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle, přidáme petrželku,
- 3odstavíme a přimícháme k masu. Osolíme, přidáme citrónovou kůru,
- 4koření dle chuti nebo paštikové koření a rozšlehaná vejce.
- 5Dobře promícháme, dáme do vymazané zavařovací sklenice do 3/4,
- 6uzavřeme a hodinu vaříme v páře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.