Pudink z králičího masa

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
504 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umeleme se slaninou a namočenými vymačkamými žemlemi.
  • 2
    Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle, přidáme petrželku,
  • 3
    odstavíme a přimícháme k masu. Osolíme, přidáme citrónovou kůru,
  • 4
    koření dle chuti nebo paštikové koření a rozšlehaná vejce.
  • 5
    Dobře promícháme, dáme do vymazané zavařovací sklenice do 3/4,
  • 6
    uzavřeme a hodinu vaříme v páře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.