Pudink z kyselé smetany se sýrem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
712 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
47 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kyselou smetanu rozkvedláme se žloutky a moukou, osolíme a necháme chvíli stát.
  • 2
    Potom do směsi zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků a nastrouhaný sýr. Vlijeme do máslem vymazané a moukou vysypané formy, vložíme do vodní lázně a ve vyhřáté troubě asi 1 hodinu pečeme.
  • 3
    Upečený pudink posypeme nasekanou petrželkou a polijeme rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.