Půlnoční koláčky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
48

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
246 mg
Cukr
30 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mleté maso, mrkev, jarní cibulku, čatní, kari koření a černý pepř. Řádně promícháme, přikryjeme a necháme vychladit.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 200 °C. Těsto rozložíme a vyválíme do čtverce o rozměrech 30 X 30 cm a tloušťce cca 3 mm a rozpůlíme. Náplň rozdělíme na 2 části a z každé vytvarujeme úzký váleček dlouhý asi 30 cm. Válečky položíme na obdélníky těsta a srolujeme.
  • 3
    Každou roládku nakrájíme na plátky silné asi 1 cm a vyložíme jimi vymazané plechy na pečení. Pečeme 15 minut, dokud není náplň hotová a těsto zlaté a křehké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.