Pyré z červené řepy s jablkem, s hruškou a feta sýrem

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou červenou řepu dáme do kastrólku, zalijeme ji vodou a uvaříme ji doměkka. Vaříme ji přibližně 25 minut.
  • 2
    Uvařenou řepu oloupeme, pokrájíme ji na koustky a dáme do mixéru. Omyté oloupané ovoce jablko a hrušku nastrouháme a přidáme k řepě. Ještě přidáme javorový sirup, citrónovou šťávu a vše rozmixujeme na husté pyré.
  • 3
    Pyré rozdělíme do misek, povrch posypeme ořechy, rozdrobeným feta sýrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.