Pyré z červené řepy s jablkem, s hruškou a feta sýrem
35 min.
Ingredience
- 400gramůČervená řepa
- 1litrVoda pitná
- 1kusHrušky
- 2lžíceSirup javorový
- 100gramůSýr Feta
- 50gramůOříšky piniové
- 1kusJablka
- 0,5lžíceCitrónová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Omytou červenou řepu dáme do kastrólku, zalijeme ji vodou a uvaříme ji doměkka. Vaříme ji přibližně 25 minut.
- 2Uvařenou řepu oloupeme, pokrájíme ji na koustky a dáme do mixéru. Omyté oloupané ovoce jablko a hrušku nastrouháme a přidáme k řepě. Ještě přidáme javorový sirup, citrónovou šťávu a vše rozmixujeme na husté pyré.
- 3Pyré rozdělíme do misek, povrch posypeme ořechy, rozdrobeným feta sýrem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.