Quiche s kapustou

75 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
21 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Růžičkovou kapustu omyjeme a 20 minut povaříme. Následně necháme vychladnout.
  • 2
    Mezitím smícháme v míse mouku, vločky, droždí, mléko, cukr, máslo a špetku soli v jedno těsto. Pořádně promícháme a necháme 30 minut kynout na teplém místě. Formu na quiche vymastíme a vyložíme těstem. Na vrch přidáme nakrájenou a povařenou kapustu.
  • 3
    Smícháme vejce se smetanou a směs osolíme a opepříme. Přidáme nastrouhaný parmazán a nakrájenou slaninu. Směs následně nalejeme na těsto, které pak vložíme do trouby předehřáté na 220 stupňů a pečeme cca 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.