Quiche s pórkem
60 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusPórek
- 1kusHrušky
- 100gramůSýr Parmezán
- 100mililitrůMléko polotučné
- 20gramůMáslo čerstvé
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 1baleníTěsto na pizzu
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Těsto na pizzu připravíme dle návodu na obalu. Následně připravíme formy na quiche, vymažeme je a přidáme těsto.
- 2Máslo rozpustíme na pánvi a mírně opečeme na kolečka nakrájený pórek.
- 3Hrušky oloupeme a vykrojíme jádřince. Hrušku nakrájíme na plátky. Mléko, sýr a vejce umixujeme a přidáme špetku soli a pepře.
- 4Do formy na těsto první naneseme plátky hrušek, posypeme pórkem a na závěr zalijeme připraveným krémem. Vše pak dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečeme cca 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.