Quiche s pórkem

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu připravíme dle návodu na obalu. Následně připravíme formy na quiche, vymažeme je a přidáme těsto.
  • 2
    Máslo rozpustíme na pánvi a mírně opečeme na kolečka nakrájený pórek.
  • 3
    Hrušky oloupeme a vykrojíme jádřince. Hrušku nakrájíme na plátky. Mléko, sýr a vejce umixujeme a přidáme špetku soli a pepře.
  • 4
    Do formy na těsto první naneseme plátky hrušek, posypeme pórkem a na závěr zalijeme připraveným krémem. Vše pak dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečeme cca 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.