Quinoa s kapustou
15 min.
Ingredience
- 100gramůKapusta hlávková
- 80gramůquinoa vařená
- 1stroužekČesnek
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 6kusůRajčata Cherry
- 2kusyCibulka jarní
- 1lžičkaOcet vinný
- 2lžíceSýr Parmezán
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
20 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na olivovém oleji opékáme na proužky nakrájenou kapustu, osolíme a přidáme chilli koření. Poté přidáme utřený česnek a promícháme. Po 30 vteřínách přidáme vařenou quionu a ještě minutu smažíme.
- 2Přidáme přepůlená cherry rajčata, nasekanou jarní cibulku, ocet a odstavíme. Promícháme.
- 3Podáváme posypané sýrem se ztraceným vejcem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.