Raci po bordeauxsku
50 min.
Ingredience
- 1kilogramRak říční
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůPórek
- 40gramůMáslo čerstvé
- 400mililitrůVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu očistíme, pokrájíme na drobné kousky. Opečeme společně s osolenými a opepřenými raky. Jakmile raci zčervenají, podlijeme vínem. Povaříme 10 minut.
- 2Raky vyjmeme, omáčku povaříme s máslem a ihned servírujeme společně s raky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.