Raci v zeleninové omáčce
70 min.
Ingredience
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůPórek
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 150mililitrůVíno bílé
- 100gramůMrkev kořen
- 400mililitrůVývar rybí
- 2gramyPepř černý celý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůRak říční
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu očistíme, pokrájíme na drobné kousky.
- 2Máslo rozehřejeme a přidáme zeleninu, necháme 20 minut dusit. Přilijeme vývar a víno a vaříme 15 minut. Přidáme raky, pepř a citronovou šťávu. Povaříme 10 minut. Osolíme a opepříme dle chuti, necháme 10 minut odležet a poté servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.