Raci ve vývaru

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rybího vývaru přidáme karotku pokrájenou na kolečka, kousek cibule, pokrájenou šalotku, posekanou petrželku, špetku tymiánu, bobkový list, kmín, víno, pár kuliček pepře a špetku soli. Přivedeme k varu, povaříme 5 minut, aby zelenina trochu změkla a vložíme do vývaru 4 raky. Vaříme dalších 10 minut.
  • 2
    Raky rozdělíme na talíře a vývar podáváme zvlášť v polévkové míse.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.