Raci ve vývaru
30 min.
Ingredience
- 2litryVývar rybí
- 50gramůCibule
- 4kusyRak říční
- 50gramůKarotka
- 50gramůŠalotka
- 1špetkaTymián sušený
- 15gramůPetržel kudrnka
- 1kusBobkový list
- 200mililitrůVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 4gramyKmín celý
- 4gramyPepř černý celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do rybího vývaru přidáme karotku pokrájenou na kolečka, kousek cibule, pokrájenou šalotku, posekanou petrželku, špetku tymiánu, bobkový list, kmín, víno, pár kuliček pepře a špetku soli. Přivedeme k varu, povaříme 5 minut, aby zelenina trochu změkla a vložíme do vývaru 4 raky. Vaříme dalších 10 minut.
- 2Raky rozdělíme na talíře a vývar podáváme zvlášť v polévkové míse.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.