Ragout z kuřat

130 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1173 kcal
Bílkoviny
95 g
Tuky
76 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme kuře v hovězím vývaru. Pak jej vyjmeme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do hrnce, ve kterém budeme vařit polévku.
  • 2
    Uvaříme si zvlášť květák, rozebereme na růžičky a přidáme ke kuřecímu masu.
  • 3
    Připravíme si houskové knedlíčky (viz. recept houskové knedlíčky) a přidáme je k masu a květáku. Dále přidáme na plátky nakrájené žampiony.
  • 4
    Připravíme si světlou jíšku, zalijeme vývarem z kuřat, přidáme trochu muškátového oříšku a necháme povařit.
  • 5
    Přecedíme do hrnce s masem, květákem a žampiony, povaříme.
  • 6
    Rozšleháme v mléce žloutky, vmícháme do polévky a pak odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.