Ragú s brusinkovou omáčkou

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
924 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
50 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, celer očistíme, nakrájíme na kostky, v hrnci na rozpáleném másle restujeme, přisypeme nové koření, med, drobně nakrájenou cibuli a restujeme dozlatova.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme na kostky pokrájené maso, osolíme, opepříme, opečeme, zalijeme 2 dl vína. Opečené maso z pánve přeložíme do hrnce se zeleninou, promícháme, přidáme brusinkový džem, zalijeme zbylým vínem, přilijeme vývar, dochutíme solí, pepřem a pod poklici za občasného zamíchání necháme vařit 60 minut.
  • 3
    Uvařené maso vybereme do misky, do omáčky přidáme borůvkový kompot, vše rozmixujeme. Maso vrátíme zpátky do hrnce, zahřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.