Ragú z divoké kachny s nudlemi

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1100 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
16 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
6 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranče omyjeme, z jednoho oloupeme kůru a ze všech vymačkáme šťávu.
  • 2
    Očištěnou a omytou divokou kachnu naporcujeme a opečeme na oleji. Přidáme očištěnou mrkev, celer, cibuli a jarní cibulku, vše nakrájené na kostičky. Osmahneme, vmícháme rajčatový protlak, víno a trochu svaříme. Přidáme pomerančovou šťávu a kůru, přilijeme vývar, osolíme a opepříme. Podusíme asi 30 minut.
  • 3
    Maso vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na kostky. Omáčku povaříme ještě 10 minut a vložíme do ní maso.
  • 4
    V dostatečném množství osolené vody uvaříme nudle, scedíme je a necháme okapat. Podáváme s kachním ragú.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.