Ragú z filé se zeleninou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
82 g
Tuky
39 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný květák uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a po okapání rozebereme na růžičky.
  • 2
    Z poloviny másla a z hladké mouky připravíme světlou jíšku, vlijeme smetanu a rozšleháme metlou. Povaříme asi 5 minut, přidáme scezený hrášek s nakrájenou mrkví a uvařený květák. Omáčku podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Omyté a osušené porce filé nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a na zbylém másle osmažíme po obou stranách. Vložíme do zeleninové omáčky.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny nebo dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.