Ragú z jehněčího masa

120 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
27 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme od přebytečného tuku a pokrájíme na větší kostky.
  • 2
    Osmahneme na rozpáleném oleji cca 10 minut. Zaprášíme moukou a necháme restovat 5 minut. Podlijeme vínem, povaříme 5 minut, poté přidáme pokrájená rajčata, utřený česnek, svazek bylinek a vývar.
  • 3
    Přiklopené dusíme 45 minut. Naběračkou odstraníme přebytečný tuk.
  • 4
    Cibulky, mrkev a kedlubny oloupeme, pokrájíme na větší kousky a dáme vařit do osolené vody. Brambory očistíme a dáme vařit.
  • 5
    Stejně tak chřest, z kterého po uvaření odkrojíme špičky, které přidáme s ostatní vařenou zeleninou a hráškem do omáčky.
  • 6
    Osolíme a opepříme dle chuti a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.