Ragú z kančího masa s houbami

60 min.
Evropa

Ingredience

  • Na houby
    • 500mililitrůHouby čerstvé
    • 120mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
42 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky, houby nakrájíme a ve vodě podusíme.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli se slaninou, přidáme maso, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a pod poklicí dusíme.
  • 3
    Když je maso měkké, přimícháme houby, brusinkový kompot, karotku a smetanu, v které jsme rozšlehali mouku. Ragú ještě chvíli povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.