Ragú z kančího masa s houbami
60 min.
Ingredience
- 1kilogramKančí plec
- 150gramůAnglická slanina
- 2kusyCibule
- 3lžíceKompot brusinkový
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 300gramůKarotka
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1lžičkaSůl
- 120mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- Na houby
- 500mililitrůHouby čerstvé
- 120mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
42 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky, houby nakrájíme a ve vodě podusíme.
- 2Na oleji zpěníme cibuli se slaninou, přidáme maso, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a pod poklicí dusíme.
- 3Když je maso měkké, přimícháme houby, brusinkový kompot, karotku a smetanu, v které jsme rozšlehali mouku. Ragú ještě chvíli povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.