Ragú z kapra
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 800gramůKapr obecný
- 1kusOkurky nakládané
- 2decilitryVíno červené
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 50gramůSlanina vepřová
- 2lžíceHořčice
- 70gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5litrHovězí vývar základní
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
18 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na slanině zpěníme cibuli, přilijeme vývar a přidáme sůl, hořčici, papriku, cukr a mouku. Ochutíme citronovou šťávou (nebo octem).
- 2Kapra nakrájeného na kousky vložíme do připravené omáčky, přilijeme víno a za občasného míchání vše povaříme. Nakonec přidáme na malé kostičky nakrájenou okurku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.