Ragú z plodů moře
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 150gramůAnglická slanina
- 2lžíceOlej olivový
- 450gramůMořské plody mix
- 1kusCeler řapíkatý
- 250mililitrůVývar rybí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceTymián čerstvý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 6lžicZakysaná smetana
- 6kusůMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli očistíme a nakrájíme. Mrkev očistíme, nakrájíme na kolečka. Stonek celeru očistíme, nakrájíme na kousky.
- 2Nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi. Olivový olej rozehřejeme na druhé pánvi, vložíme plody moře a restujeme. Poté přidáme připravenou zeleninu a po čtyřech minutách zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme nasekaný tymián a citrónovou šťávu. Na závěr přimícháme smetanu a slaninu, prohřejeme a již nevaříme.
- 3Upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.