Ragú z plodů moře

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli očistíme a nakrájíme. Mrkev očistíme, nakrájíme na kolečka. Stonek celeru očistíme, nakrájíme na kousky.
  • 2
    Nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi. Olivový olej rozehřejeme na druhé pánvi, vložíme plody moře a restujeme. Poté přidáme připravenou zeleninu a po čtyřech minutách zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme nasekaný tymián a citrónovou šťávu. Na závěr přimícháme smetanu a slaninu, prohřejeme a již nevaříme.
  • 3
    Upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.