Ragú ze sluk

75 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sluky osolíme a opepříme a dáme péct na 220°C cca na 15 minut.
  • 2
    Poté odřízneme křídla a stehna, zbytek kostry naporcujeme na 6 dílů.
  • 3
    Olej necháme rozpálit a osmahneme na něm maso.
  • 4
    Smažíme 10 minut, poté přidáme pokrájenou zeleninu a restujeme dalších 5 minut.
  • 5
    Přilijeme armaňak a zapálíme.Po dohoření koňaku přilijeme víno, vývar, šťávu z pečení sluk, pokrájená játra a koření.
  • 6
    Vše osolíme, opepříme a přiklopené dusíme 10 minut.
  • 7
    Z omáčky vyjmeme maso, propasírujeme jí přes síto a vrátíme zpět slučí stehna a křídla.
  • 8
    Přidáme máslo a povaříme 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.