Ragú ze zeleninové směsi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
26 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
284 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nerozmrazenou zeleninovou směs vložíme na 1 lžíci rozehřátého másla, osolíme a dusíme doměkka.
  • 2
    Ze 2 lžic másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a mlékem a uvaříme omáčku. Smícháme ji s dušenou zeleninou, přidáme nakrájené maso, žloutky, koření a polovinu nastrouhaného sýru. Podle potřeby zahustíme trochou strouhanky.
  • 3
    Ragú posypeme zbylým sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.