Rajčata dušená s hráškem

12 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
57 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vybereme menší tvrdší rajčata, která omyjeme, nakrájíme na čtvrtky, bazalku posekáme najemno, nakládaný hrášek scedíme, trochu nálevu si ponecháme.
  • 2
    V pánvi roztavíme máslo, přisypeme čtvrtky rajčat, osolíme, opepříme a chvíli podusíme ve vlastní šťávě. Přidáme scezený hrášek, podlijeme troškou nálevu, posypeme bazalkou, prohřejeme a odstavíme.
  • 3
    Podáváme jako teplou přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.